Zonnebril
Geen categorie

Zonnebrillen bedrukken, dé manier voor promotie op festivals!

Wil je promotie maken op een festival, maar twijfel je hoe? Dan kan ik je als tip meegeven om zonnebrillen te bedrukken met het logo van je bedrijf! Waarom is het bedrukken van zonnebrillen als promotiemateriaal nou zo slim? Hier 3 redenen op een rijtje:

1. Zonnebril vergeten of kwijtgeraakt

Bedrukte zonnebrillen uitdelen op een festival is altijd slim, want hoe vaak gebeurd het dat een bezoeker zijn zonnebril vergeet? Of wat ook vaak gebeurd, ze raken het kwijt tijdens het feesten. Ik kan je garanderen dat de zonnebrillen als een lopend vuurtje over de toonbanken zullen gaan. Je hoeft dus niet bang te zijn dat niemand het zal aannemen.

2. Hollanders houden van gratis

Wij Nederlanders staan er om bekend dat we gierig zijn en de gemiddelde Nederlander schaamt zich daar ook niet voor. Hierom houden we ook van gratis. Hierom zal de gemiddelde festivalbezoeker jou geschenk maar al te graag aannemen. Daarnaast helpt het ook dat het vaak goed van pas komt!

3. Opvallende manier van reclame

Terwijl de bezoekers genieten van de bescherming die de zonnebril hen biedt tegen de zon, maak jij opvallende reclame voor je bedrijf. Door het logo op zonnebrillen te bedrukken en een zonnebril op het hoofd dragen wordt is het logo op ooghoogte te zien. Hierdoor zullen veel mensen je logo zien! Hoe meer ze het zien, hoe beter ze dit onthouden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *