Portugal Algarve
Geen categorie

Zelf je motor pimpen

Je motor kan je natuurlijk al helemaal naar je eigen smaak maken zoals jij hem zelf mooi vindt. Je kan een eigen pak kiezen, een eigen helm. Je kan helemaal zelf de chopper motor onderdelen uitzoeken, en kijken wat je bij de motor vindt passen. Zo kan je zorgen voor een motor die bij jouw past. Maar wat als dat niet genoeg is? Wat als je je motor nog meer eigen wilt maken? Wat als je je motor nog meer wilt customizen? Waar begin je dan? Hoe moet je dat doen? En wat heb je hiervoor nodig? 

Maak een duidelijk plan

Als je zelf een motor gaat customizen dan moet je ervoor zorgen dat je een duidelijk plan maakt. Maak een mooi ontwerp dat op papier staat zodat je weet wat je te wachten staat. Zo kan je ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld kawasaki inlaat onderdelen op tijd besteld als die nodig zijn. Wil je de motor een andere kleur geven? Zorg dan dat je een wrapfolie in huis haalt. Voor idee├źn en inspiratie is het ook heel handig om op het internet te kijken daar staan genoeg leuke dingen op. Maar overschat jezelf tijdens het bouwen niet. Bouwen is leuk, maar je moet een beetje realistisch blijven. En het is ook belangrijk dat als je bent bezig geweest je niet vergeet je harley davidson onderhouden voor de veiligheid. 

Kijk wat de mogelijkheden zijnHet is dus heel belangrijk dat je een goed plan maakt als je je motor wilt gaan customizen. Zo weet je van tevoren duidelijk wat je te wachten staat en kan je bijvoorbeeld op tijd een gashendel kopen bij choppershop.com. Voor de rest is het natuurlijk ook belangrijk dat je lekker doet waar je zelf zin in hebt, creatief blijft en er plezier in hebt. Het customizen van motors is een superleuke bezigheid waar je echt je creativiteit in kwijt kan. Je bent op deze manier niet beperkt in de mogelijkheden, maar je kan bijna alles doen wat je wilt! Van de motor een helemaal wrappen tot de motor spuiten het is allemaal mogelijk!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *