activiteiten Scheveningen
Tips

Sportieve en culinaire activiteiten Scheveningen, de leukste bedrijfsuitjes

Zoek je bijzondere activiteiten in Scheveningen, voor een bedrijfsuitje? Lees dan hier snel verder! Flitz-events organiseert al jaren allerlei verschillende bedrijfsuitjes in en rondom Scheveningen, van sportief tot creatief, van cultureel tot culinair. Het strand biedt ideale mogelijkheden voor actieve uitjes, terwijl het genieten centraal staat in de verschillende trendy strandpaviljoens die de boulevard rijk is. Of je nu een hele dag op pad wil en de avond wil afsluiten met een borrel, of een middag teambuilden in de wind op het Noordzeestrand, wij maken het een gegarandeerd succes.

Sportieve activiteiten voor bedrijfsuitje

Het brede strand van Scheveningen is een perfecte plek om een sportief bedrijfsuitje te ondernemen. Zo kun je bijvoorbeeld samen met je collega’s of personeel een workshop vliegeren of powerkiten doen, beachvolleybal spelen of een Stand-Up Paddle proberen. Je kunt ook kiezen voor een combinatie van verschillende activiteiten of een zeskamp met verschillende teams organiseren. Door multidisciplinaire teams samen te stellen bevorder je tevens de contacten tussen de verschillende afdelingen binnen je bedrijf!

activiteiten Scheveningen

Activiteiten Scheveningen strand of stad

Op mooie dagen is het heerlijk om buiten te vertoeven. Vind jij het ook zo leuk om een zandkasteel te bouwen? Leef je dan uit tijdens de workshop zandsculpturen maken en breng je bouwkunsten op een ander niveau. Ga je er graag op uit? Vind dan de weg eens in Scheveningen tijdens een GPS-speurtocht of doe een I-Pad team city-tour. Welk team doet de opdrachten goed en komt op tijd op de juiste locatie aan?

Binnenactiviteiten Scheveningen

Er zijn in Scheveningen ook talloze activiteiten voor bedrijfsuitjes voor als het weer buiten wat minder mooi is. Tover je personeel om tot volleerde bartenders tijdens een workshop cocktails maken of overbluf je baas tijdens een pokerworkshop. Maar ook creatieve activiteiten zijn in deze stad prima mogelijk. Waan jezelf de nieuwe Mesdag tijdens een schilderworkshop. Maakt jouw team tijdens deze activiteit samen net zo’n topstuk als het Panorama van deze schilder?

activiteiten Scheveningen

Sluit je bedrijfsuitje af in stijl

Om een bedrijfsuitje op een geslaagde manier af te sluiten, biedt Scheveningen voldoende mogelijkheden. Denk aan een gezellig diner of barbecue in één van de toplocaties langs de boulevard. Ook kun je ons bijvoorbeeld een pubquiz laten organiseren. Zet je verschillende afdelingen tegenover elkaar of maak je juist gemengde teams? Kortom, er zijn volop activiteiten een origineel bedrijfsuitje in Scheveningen! Flitz-events zorgt ervoor dat het perfect georganiseerd wordt, of het nu een intieme lunch is of een spectaculaire dagactiviteit.

Dit vind je misschien ook leuk...