oldtimer huren veluwe
Feesten en Activiteiten

In een gehuurde oldtimer rondrijden op de Veluwe: het ideale dagje uit!

Wanneer je op zoek bent naar een mooie activiteit om een dagje uit met familie, vrienden of collega’s luister bij te zetten, dan zou je eens moeten overwegen een echte oldtimer te huren. Een oldtimer is een auto van minstens veertig jaar oud, en vaak zelfs nog veel ouder. Dit zijn dus auto’s die je allang niet meer in het straatbeeld tegenkomt. Je kunt zo’n voertuig meestal huren met of zonder chauffeur. Doe je dit zonder chauffeur, dan beleef je het rijden in een oldtimer natuurlijk het best. Dit effect kan nog eens worden versterkt als je ervoor kiest een oldtimer huren op de Veluwe. Waarom de Veluwe? Dat vertellen we je in de volgende alinea.

oldtimer huren veluwe

Wat maakt de Veluwe zo de moeite waard om te ontdekken? 

Om de volgende redenen is de Veluwe het perfecte gebied om met een gehuurde oldtimer te ontdekken:

  • De Veluwe staat bij velen bekend als het mooiste natuurgebied van Nederland. Hoe dan ook is het een heel afwisselend gebied, met hoogteverschillen, verschillende landschappen en een divers ensemble aan flora en fauna.
  • De Veluwe is een groot natuurgebied. Als je daar in één dag veel van wilt zien, dan kun je dat het best rijdend doen. 
  • De Veluwe is een natuurgebied dat behoorlijk centraal in Nederland ligt. Dus waar de andere deelnemers van je dagje uit ook vandaan komen, de kans is groot dat ze niet ver of lang hoeven te reizen om de Veluwe te bereiken.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *