Feesten en Activiteiten Tips

Hoe kies de juiste toiletten voor jouw evenement?

Wanneer je jouw evenement moet voorzien van tijdelijke toiletten, dan is het handig om te weten welke voorzieningen precies beschikbaar zijn. In dit artikel introduceren we je aan een aantal handige tijdelijke toiletten die je kunt gebruiken op diverse evenementenlocaties.

De standaard draagbare chemische toilet

Een van de meest eenvoudige en gebruikelijke optie is de standaard draagbare chemisch toilet. Een chemisch toilet is gemakkelijk te plaatsen en mocht je een groot aantal mobiele toiletten benodigd hebben, dan kan dit een heel handige optie zijn. Deze draagbare toiletten zijn ideaal voor concerten, festivals of andere grote bijeenkomsten waar er niet teveel eisen worden gevraagd aan de kwaliteit van het toilet. Omdat dergelijke chemische toiletten niet altijd een pretje zijn om te bezoeken, is het belangrijk dat je er rekening mee houdt dat de toiletten zoveel mogelijk worden schoongemaakt. 

Plaszuilen

Mocht je het mannelijke publiek willen voorzien van een makkelijke en snelle manier om naar het toilet te gaan, dan is de plaszuil een ideale optie. Plaszuilen worden tegenwoordig ook steeds meer in de binnensteden gebruikt, om wildplassen zoveel mogelijk te voorkomen. Plaszuilen kunnen ook erg handig zijn op een evenementenlocatie om de drukte voor de toiletten gemakkelijk te verminderen.

Toiletwagen

Is jouw evenement voor een familievriendelijk publiek? Dan kan het goed uitkomen om gebruik te maken van toiletwagens die de ronde naar het toilet net iets comfortabeler maken. Voor dergelijke evenementen kan een toiletwagen een geschikte uitkomst bieden. Toiletwagens zijn doorgaans uitgerust met een spiegel, een wasbak en soms ook een babyverschoontafel. Een toiletwagen op jouw evenement zorgt ervoor dat het toilet in principe net als thuis in ingericht!

Heeft dit artikel je wijzer gemaakt voor het kiezen van de juiste sanitaire voorzieningen voor jouw evenement? Neem dan eens een kijkje op www.toiletwagen.net voor de huur van onder andere plaszuilen, mobiele toiletten en gehele toiletwagens.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *