band
Tips

Hoe kan ik een artiest boeken voor mijn feest?

Iedereen kent het wel. Het zoeken naar de juiste artiest, band of act voor uw feest terwijl u ook bezig bent met de gastenlijst. O ja, ook nog de bar voorzien van voorraad dranken. Niemand heeft hier zin in. Is de artiest trouwens ook nog beschikbaar en is hij/zij wel de juiste keus?

band

Wat moet ik doen?

Feesten is af en toe nodig om uit de ‘drukke’ wereld te stappen. Genieten van een avond met vertrouwde mensen en dansen tot je niet meer kan. Daar heeft u natuurlijk muziek voor nodig en dat is meestal lastiger dan u zou denken. Eerst heel goed zoeken naar de juiste artiest, band of act voor het feest. Daarna nog contact opnemen met de artiest om te kijken of hij/zij tijd heeft en hoeveel hij/zij kost. Dit kost veel tijd en dat heeft u waarschijnlijk niet als u een feest wilt organiseren. Het is dan handig om een externe partij in te schakelen die al het werk voor u uit handen neemt betreft het boeken van een artiest.

band

Waar kan ik artiesten boeken?

Boekingskantoor Evenses functioneert als de ideale ‘partner in crime’ voor het boeken van een artiest, band of act. Zelf kunt u verder met het organiseren van het feest. De communicatie gaat via het boekingskantoor en we houden nauw contact met u. Evenses bekijkt alle mogelijkheden om uw wensen in vervulling te laten gaan. Professionele artiesten zullen benaderd worden om uw feest is een succes te maken. Nou, dat lucht op he?

Dit vind je misschien ook leuk...