Feesten en Activiteiten

Gezellige vriendinnenuitjes in Amsterdam

Staat er voor jouw vriendinnengroep binnenkort een dagje Amsterdam op de planning? En zoek je nog een leuke activiteit of twee? Lees dan even verder, hieronder worden een aantal opties uitgelicht: van spannend tot relaxt, leerzaam tot nostalgisch. Vast en zeker zit er iets tussen dat past bij jou en je vriendinnen.

Escape room

De escapes rooms hebben in korte tijd ons land veroverd. Overal zie je ze opduiken. En dat is niet zo vreemd, want escapes rooms zorgen absoluut voor een spannend en uitdagend uitje. Iedere escape room heeft een eigen verhaal met thema kamers die hierbij aansluiten. Terwijl jij en je vriendinnen al puzzels oplossend proberen te ontsnappen, tikt de klok door. Dit zorgt voor de nodige druk en vraagt om een goede samenwerking. Jij en je vriendinnen zullen elkaar vast en zeker op nieuwe manier leren kennen in een escape room en dat is leuk, verrassend en soms hilarisch. In Amsterdam zit je helemaal goed voor deze spannende activiteit, aan aanbod geen gebrek. 

Workshop volgen

Liever een uitje met iets minder adrenaline? Denk dan eens aan het volgen van een leuke workshop. Amsterdam biedt je talloze mogelijkheden op dit gebied. Zo kun je kiezen voor een workshop cocktails maken maar ook gaan schilderen op een mooie buitenlocatie. Nog iets in de artistieke hoek: volg een graffiti workshop. Zijn jullie meer te porren voor iets culinairs? Leer dan Arabisch, Surinaams of Spaans koken bijvoorbeeld. Of ga gezellig samen bonbons maken. Welke workshop je ook kiest, je neemt altijd nieuwe skills mee naar huis.

Boottocht Amsterdamse grachtengordel

Eigenlijk mag een boottochtje over de Amsterdamse grachten niet ontbreken bij een bezoek aan deze stad. Boot varen in Amsterdam is niet alleen heerlijk ontspannen, je ziet de stad ook nog eens op een unieke manier. Kies je ervoor zelf te varen, dan bepalen jij en je vriendinnen de route. Helemaal eigen baas dus. Neem een lekker hapje en drankje mee aan boord, smeer je goed in als de zon schijnt en genieten maar. Een eco-friendly bootje huren in Amsterdam? Helemaal een goed idee. Met een elektrisch bootje is dit uitje niet alleen gezellig, maar ook nog eens een milieubewuste keuze.

Flyboarden, klimmen of apenkooien

Is jouw vriendinnengroep sportief aangelegd? Er zijn ontzettend veel leuke activiteiten in Amsterdam te plannen met een actieve invalshoek. Natuurlijk kun je fietsen huren of al steppend de stad verkennen. Maar je kunt ook je arm- en beenspieren op de proef stellen in een klimhal bijvoorbeeld. Is het mooi weer? Kies dan voor een sportieve activiteit op het water. Ga bijvoorbeeld flyboarden, waarbij je leert balanceren op een waterstraal. Of kies voor een uitje dat niet alleen sportief is, maar ook super nostalgisch: apenkooien. Deze activiteit brengt jou en je vriendinnen geheid terug naar de gymlessen van vroeger. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *