silent disco huren
Feest

Een heel vet feest met silent disco!

Wil jij een feest organiseren, wat niemand meer vergeet? Dan is een silent disco daar de oplossing voor. Je beleeft hiermee een hele gave ervaring en bovendien kan je er alle kanten mee op. Wij vertellen jou meer.

De opties met silent disco

Met een silent disco kan je dus alle kanten op. Zo kan je er een feest, maar ook een uitje mee organiseren. Denk aan een workshop, rondleiding door een museum, yoga, sport of drive-in bioscoop. Je kan helemaal zelf bepalen hoe je het vorm geeft. Hierdoor is het ook voor elke gelegenheid geschikt, zoals een vrijgezellenfeest, bruiloft, bedrijfsuitje, kinderfeestje of familiedag. Het kan daarbij ook nog eens op elke locatie, dus op een industrieterrein, in de club, thuis, op een boerderij, boot, in een theater of op een speciale evenementenlocatie. Je hebt hier dus alle vrijheid in. Zeker met de silent disco zonder elektriciteit, waarbij je het zelfs in het bos of op het strand kan organiseren.

Door meerdere zenders te huren kan je ook verschillende soorten muziek draaien. Zo kan iedereen naar zijn/haar favoriete muziek luisteren. Een silent disco kan daarnaast voor kinderen, maar ook voor ouderen. Zo komen zij in beweging en in contact met anderen. Iedereen kan namelijk het volume zelf bepalen en zo ondertussen met een ander praten. Bij een uitje kan er diverse uitleg of instructies gevolgd worden en ondertussen naar de gewenste muziek geluisterd worden. Zo kan je bij sporten in één ruimte instructies geven aan beginners, gemiddelden en de gevorderden. Bij een workshop kan je weer diverse workshops aan meerdere mensen in één zaal geven. Er zijn dus heel veel opties met een silent disco.

Zo wordt het echt cool

Om een silent disco echt gaaf te maken zijn er een aantal mogelijkheden. Zo kan je meerdere DJ’s en dansers inhuren, die voor extra interactie zullen zorgen. De sfeer wordt hierdoor gezelliger en leuker. Bovendien kan je bij ouderen er ook voor kiezen om familieleden uit te nodigen, zodat zij hen eindelijk weer zien en gezellig kunnen kletsen en genieten van de muziek. Daarnaast is het aan te raden om extra attributen te huren, zoals led verlichting, rookmachines en een drankspel. Een thema erbij is ook zeker leuk, zoals een Foute Kersttruien Feest, (Back to the) Future Party of High School Stereotypes Party. 

Daarnaast kan je de DJ’s bij het thema iets uit laten delen wat ermee te maken heeft, zoals neon bandjes bij een Silent Neon Party of zonnebrillen bij een strandfeest. Laat vooraf ook aan de deelnemers weten wat het thema is, zodat zij zich hierop aangekleed hebben en in de juiste vibe zitten. Je kan ook eenvoudig een silent disco uitje met een silent disco feest combineren, door het uitje overdags en het feest ‘s avonds te organiseren. Daarnaast is het bij een uitje ook heel leuk om één of meerdere beroemde personen in te huren, die uitleg of instructies geven. En als laatste is een battle niet te vergeten. Deze kan tussen de DJ’s of tussen de deelnemers georganiseerd worden en bij een bruiloft zelfs tussen de bruid en bruidegom. 

Zo zorg jij dus voor een onvergetelijk en heel vet feest of uitje, waar iedereen het nog jaren over zal hebben. Een silent disco huren kan bovendien tegen een scherpe prijs, waarmee jij eenvoudig een heel vet feest organiseert.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *